Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

2024-Târgul Educațional al Liceelor

Azi, 19 aprilie 2024 a fost Târgul Liceelor Timișene, zona Sânnicolau-Mare!
 
🧙‍♂️ În stil Hogwarts, am dat startul aventurii academice la LTIJ cu o caciulă vrăjită care dezvăluia drumul spre specializarea perfectă pentru oricine accepta provocarea de a o purta. De acolo, după un set de întrebări precise urmate de decizia magică a căciulii, călătoria continuă într-un univers fascinant:
 
💻 La Matematică-Informatică, am arătat tinerilor minuni digitale! Programarea a devenit un joc de copil, cu demonstrații interactive despre cum să construiești propriul tău joc Snake. Poate următorul Elon Musk e printre noi, cine știe? 🚀
 
🔬 La secțiunea Stiinte ale Naturii, experimentele au fost la ordinea zilei! Copiii noștri au adus știința la viață, făcând ca fizica, chimia și biologia să fie mai captivante decât un film de aventuri plin de acțiune!
 
📚 La Filologie, am dat frâu liber creativității și curiozității! Cu întrebări care te-ar face să te simți ca în mijlocul unei aventuri cu Sherlock Holmes sau Indiana Jones, am transformat studiul literaturii, al limbilor străine, istoriei și geografiei într-o călătorie plină de mister și descoperiri!
 
📰 La standul revistei "NOI" am adus zâmbete și exclamații de uimire! Cu povești care te făceau să râzi, interviuri care te făceau să te gândești și perspective care te făceau să exclami "wow", am completat distracția și inspirația la târgul nostru!
 
A fost o zi de neratat, plină de râsete, descoperiri și un strop de vrajă! ✨
 
Vă invităm să ne împărtășiți aventurile voastre preferate de la Târgul Liceelor în comentarii! 📝
 
 
Mulțumiri tuturor! Vă știți voi și vă vedeți în imaginile realizate de Cucov Photography
 Prof. Dana-Marciana JEBELEAN

Print Email

Din culise - Târgul Educațional al Liceelor 2024

Cei care ne-ați vizitat vineri, în 19 aprilie, la castelul Nako ați fost deja captivați de zâmbetele strălucitoare și entuziasmul elevilor noștri din echipa de promovare. Te invităm să retrăiești Târgul Educațional al Liceelor cu imagini din culise și momente amuzante.
 
Clipul pe care Cucov Photography l-a realizat pentru NOI a surprins exact modul în care Liceul Teoretic Ioan Jebelean a dat startul unei călătorii educaționale fascinante pentru anul școlar 2024-2025 și te va purta în lumea noastră plină de energie și descoperiri. De la experimente științifice până la dezbateri pasionate, vei vedea de ce suntem alegerea ideală pentru anul școlar următor!
 
Fii deci martor la modul în care Liceul Teoretic Ioan Jebelean își încurajează elevii să strălucească și să își urmeze pasiunile!
 
Mulțumim Iani Cucov! Efortul și creativitatea pe care le-ai investit în acest proiect sunt cu adevărat remarcabile. Clipul a capturat perfect atmosfera evenimentului și a pus în valoare frumusețea și entuziasmul elevilor noștri de la standuri. Ești cu adevărat talentat și suntem recunoscători că ai fost alături de noi în acest proiect!
 

Print Email