Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NOI 13

2022, iunie 08

Redacția NOI anterioară a promis cu lansarea numărului 12 un ”loc de joacă” în care NOI să putem să ne manifestăm liber creativitatea și originalitatea. NOI chiar am luat-o în serios, prin urmare, avem 13 NOI. Am moștenit de la colegii noștri din 12A această provocare, și, acum, ne bucurăm că NU am preluat-o precum a primit Filip (n.r. Fisan) cheia școlii la festivitatea din urmă cu o săptămână.

coperti NOI 13

Personal, sunt profund impresionată de felul în care am reușit să menținem echipa motivată pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus atunci, în martie, în sala castelului Nako, asistând la pre-lansarea numărului anterior. De atunci și până acum, NOI a devenit o singură inimă care a bătut din ce în ce mai tare, iar aceste pagini poartă sufletul nostru, un univers atât de familiar nouă, pe care credem, sperăm, că reușim să-l arătăm tuturor.

Răsfoind sau citind cu atenție, veți regăsi timpul trecut, viața de zi cu zi din Liceul Teoretic ”Ioan Jebelean” din acest semestru al doilea atât de lung.

Delia DUDAȘ #💋 (11A) redacția revistei NOI

Lectură / Download NOI 13

Print Email