Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Zi de bine - Zile de Bine

Nu va urma un text despre liceul nostru .. nici despre iarnă, despre vacanță .. nici măcar despre spiritul Crăciunului. Vor fi doar cuvinte. Despre noi, despre voi, despre mine sau despre tine, cuvinte simple care nu își propun să ofere cuiva vreo învățătură în locul propriilor învățături. Fiecare are motivele lui pentru a fi sau a face ceea ce face. Dacă nu te vei regăsi în textul de mai jos, nu se întâmplă nimic, derulează în continuare, poți merge liniștit mai departe. Noi suntem, însă, aici. Poate și alții. Poate la anul vom fi și mai mulți. Și vă expunem câteva gânduri în rânduri, câteva ingrediente cu care putem găti ceva bun, fără să existe vreo rețetă. Pentru că, între timp, noi am aflat că ingredientul secret este doar dragostea.
 
Ni se întâmplă adesea să ne supărăm pe ei, pe bunici. Tot adesea uităm cine sunt ei, rădăcinile, cufărul acela plin de povești misterioase, fascinante, aduse dintr-o lume și timpuri îndepărtate. Întotdeauna, în preajma bunicilor, nepoții au curaj să facă toate poznele posibile, să-și exploreze creativitatea și să-și lase liberă imaginația. Toți avem sau am avut bunici. Cu gândul la ei suntem și când suntem mari și am depășit perioada poznelor. Pentru că e doar normal să nu-i uităm, să nu-i abandonăm, să privim cu recunoștință înspre ei, să întoarcem puțin din ce am primit și să ne manifestăm aprecierea pentru tot ceea ce ne-au dăruit atunci când au fost în stare să o facă.
 
Continuăm să credem că solidaritatea și implicarea trebuie să devină firești pentru societatea în care ne dorim să trăim.
 
Un ”mulțumesc” aparte voluntarilor noștri pentru răbdare, devotament și timp, oamenilor de la spital pentru profesionalism și calitate, tinerilor din 11A și 12A pentru generozitate și prezență, tuturor celor care ne-au sprijinit în aducerea la bun sfârșit a acestui proiect pentru susținere și implicare, vouă celor care citiți aceste rânduri pentru gândurile bune pe care le îndreptați spre NOI.
 
 

Print Email