Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Suplimentul EU

2024, martie 25
 
În cadrul liceului nostru, a avut loc azi o triplă sărbătoare!
 
Dar să le luăm pe rând ..
 
Zis (scris) foarte bine triplă sărbătoare, pentru că e o mândrie aparte de fiecare dată când redacția NOI prezintă un nou număr. Alături de NOI 15 vine de această dată și o surpriză : suplimentul EU, o fereastră deschisă către evoluție, descoperire și autodescoperirea sinelui.
 
Lunar, așa cum își propun inițiatorii (Alex Țigu, Izabela Purișel, Cristina Mixich) să vă prezinte câte un nou EU, sunteți așadar invitați să vă aventurați în interiorul vostru, să vă explorați potențialul și să vă îndreptați spre versiunea cea mai strălucitoare a voastră. Sunt dornici să vă surprindă plăcut și să demonstreze tuturor, chiar și celor mai sceptici, că tinerii noștri au ceva de spus și sunt hotărâți să își facă auzită vocea în mod creativ și inspirat!
 
Cum și unde găsiți EU?
 
Cel mai rapid mod, este un click pe
 
Cel mai benefic mod pentru ochii voștri este să-l ridicați de la intrarea liceului, imediat după ce se va finaliza procesul de tipărire. Nu îl poți scăpa din vedere, îți va atrage cu siguranță atenția cu grafica excepțională realizată de Carla Gheorghiu!
 
Cel mai sănătos mod pentru inima voastră este să dați o fugă pe scări (bun, ați ghicit, ale elevilor) într-o pauză, la ”bârlogul” de la etajul 2! Tot acolo, e o probabilitate foarte mare să întâlniți și redactorii NOI și EU care sunt în căutarea inspirației pentru numerele următoare. Arătați-le că NOI suntem mulți, implicați-vă în procesul de creație și aduceți NOI perspective!
 
Ca întotdeauna, așteptăm sugestii, comentarii, completări la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Izabela Purişel @Cristina Mixich @Iulia Meszaros Andrei Laurentiu Mot Caius Buzas @Romina Uveghes Raul Oproi

Print Email