Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

2024, iunie 06

Salutare, lume!
Festivitatea de absolvire a claselor a 12-a !
A fost o zi epică, plină de râsete, emoții și câteva lacrimi (promise că sunt de fericire! dar știm noi mai bine). Clasele a 12-a au predat cheia liceului claselor a 11-a, cu toate ritualurile și superstițiile specifice, lăsând în urmă povești legendare și amintiri de neuitat. Echipa BORG NOI a fost în formă maximă, aducând din nou surprize și cadouri. De la discursurile absolvenților despre cum să supraviețuiești primei ore de curs cu cafeaua în mână, până la promisiunile clasei a 11-a de a duce tradițiile mai departe și de a adăuga câteva farse noi, poate chiar mai multe pauze între orele de curs, am avut de toate.
A fost și trebuie să rămână o zi specială în fiecare an, o zi în care sărbătorim realizările și eforturile absolvenților noștri. Și aici intră nu doar triumful lor asupra celor legate de școală, de cunoaștere, de învățătură. În culisele acestei sărbători există povești de curaj, bătălii purtate pe alte fronturi, nu doar în sălile de clasă. În această zi trebuie să aplaudăm fiecare victorie a absolvenților noștri, oricât de discretă sau de ascunsă ar fi! În spatele festivității și a aplauzelor, există și elevi care au luptat în liniște, invizibil pentru lumea exterioară cu provocări de altă natură. Fie că au fost momente dificile acasă sau încercări personale, acești tineri au demonstrat o putere de caracter extraordinară. Ei nu au primit premii la scenă deschisă, dar au câștigat bătălii interioare în fiecare zi. Fiecare test luat, fiecare zâmbet oferit colegilor, fiecare zi în care au reușit să vină la școală sau fiecare încurajare primită sau dată unui prieten în necaz a fost o victorie pentru ei. Felicitări, deci, tuturor absolvenților!!
Iată câteva poze super faine de la eveniment - momente de neuitat, zâmbete sincere și multă voie bună. 📸✨ Multumim Alin Sosnovici Photography
 

 

Print Email