Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Din culise - Târgul Educațional al Liceelor 2024

Cei care ne-ați vizitat vineri, în 19 aprilie, la castelul Nako ați fost deja captivați de zâmbetele strălucitoare și entuziasmul elevilor noștri din echipa de promovare. Te invităm să retrăiești Târgul Educațional al Liceelor cu imagini din culise și momente amuzante.
 
Clipul pe care Cucov Photography l-a realizat pentru NOI a surprins exact modul în care Liceul Teoretic Ioan Jebelean a dat startul unei călătorii educaționale fascinante pentru anul școlar 2024-2025 și te va purta în lumea noastră plină de energie și descoperiri. De la experimente științifice până la dezbateri pasionate, vei vedea de ce suntem alegerea ideală pentru anul școlar următor!
 
Fii deci martor la modul în care Liceul Teoretic Ioan Jebelean își încurajează elevii să strălucească și să își urmeze pasiunile!
 
Mulțumim Iani Cucov! Efortul și creativitatea pe care le-ai investit în acest proiect sunt cu adevărat remarcabile. Clipul a capturat perfect atmosfera evenimentului și a pus în valoare frumusețea și entuziasmul elevilor noștri de la standuri. Ești cu adevărat talentat și suntem recunoscători că ai fost alături de noi în acest proiect!
 

Print Email