Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lansarea NOI - 12

Noi tocmai ne-am înnoit cu o ediție nou nouță ”NOI” ! (apărut după o pauză de 2 ani lungi, pauză cauzată de pandemia COVID-19)

Numărul XII nu este o reînviere a unor amintiri, nu este nici măcar nostalgia anilor trecuți, este sentimentul puternic al unui nou început, post-pandemic, început ce exprimă bucuria viitoarelor noutăți, pe care acum doar le bănuim, dar vă îndemnăm să le descoperim împreună. Colegiul de redacție (cea mai scurtă listă din toate timpurile existenței revistei) a dorit prin acest număr, să promoveze lectura creativă, creațiile prietenoase, și-a propus să transforme paginile revistei într-un spațiu al imaginației, al talentului de orice fel, deschis spre oricine dorește să se manifeste constructiv. Așa cum înșiși mărturiseau acum două săptămâni, în cadrul unui schimb de experiență cu alți posibili viitori prieteni/colaboratori, este un proiect făcut din pasiune. E făcut pentru că merităm să avem ceva frumos. Au vrut foarte mult să existe numărul XII în acest an școlar. Și atât Așa a apărut acest ”loc de joacă” creativ în care se întâlnesc viziunile recruților colaboratori din întreg liceul, loc de joacă și totodată, provocarea pe care colegiul de redacție o lansează azi, aici și acum unui nou colegiu de redacție, încă necunoscut, dar cu chef de joacă și cu bucurie în a-și manifesta imaginația și talentul..

Vă invităm, așadar, să puneți o clipă frână cotidianului, să vă opriți privirea asupra noului nostru număr NOI, să vă regăsiți gândurile și trăirile printre rândurile revistei... Lecturați NOI 12

Print Email